Projektbeskrivning

Projektdata

UTFÖRT

Planerad byggstart 2020

KUND

Privat

AFFÄRSOMRÅDE

BYGG -Bostäder

Projektbeskrivning

Arkitektvillan.se har arbetat fram huset. Arkitektvillan säljer färdigt hem i olika designutförande på totalentreprenad från ide till färdigt projekt. Affärsiden är att arbeta med försäljning av unika arkitektritade villor och fritidshus.

Huset är modernt och kommer ligga högt och fritt med stora fönsterpartier och utsikt i alla väderstreck.

  • I entreplan finns två dubbelsovrum och en stor SPA avdelning med bastu / dusch /relax med utgång via stor terass till utomhuspool. Via en stor hall kommer man vidare till ett stort allrum med anslutning till SPA/relaxdelen. I relaxdelen finns en öppen spis. Planet innehåller  också toalett, tvättstuga, förråd och pannrum. Utgång finns både i Öst och Väst.
  • På plan 1 finns ett master bedroom med egen dusch och walkin closet samt ett stort öppet rum med vardags rum, kök och matplats med öppen spis. Balkong i Nordost som ger skydd får entre. I Matsplatsdelen fås en vy av havet mellan Flatö och Skaftö.
  • Takterassen nås via trappa och atelje/förråd. På terassen finns en murad grill i befintlig skorsten. Utsikten blir i 360 grader med havsutsikt mot Skaftö