Projektbeskrivning

Projektdata

PROJEKT

Bad och Tvätt

UTFÖRT

Febr-mars 2018

KUND

Privat

AFFÄRSOMRÅDE

BYGG – Badrum

Projektbeskrivning

Vi totalrenoverar ett kombinerat badrum och tvättstuga. Radhuset ligger i en Brf HSB i Angered.  Rummet delades upp med hjälp av skiljeväggar med en öppning. Brunnen flyttades. Eftersom inkommande kall och varmvattenrör matade till hela huset fick omkopplingar göras ett flertal gånger under arbetet för att kunden skulle få vatten till kök och badrum nr.2. Nya rördragningar gjordes till hela utrymmet och till kök. Till dusch gjordes dold rördragning. El golvvärme installeras för bästa komfort. Kakelplattorna är 25×45 och klinkers 20×20 utanför dusch samt 10×10 i dusch.

I tak valdes LED spotlights med hög effekt så att möjlighet finns att få en bra allmänbelysning. Vi använder oss av en belysningsmodell för att placera ut lamporna på ett optimalt sätt för bästa ljusbild. Ljuset regleras med vrid-dimmer. All interiör monterades.

Kundens omdöme:

” Mycket noggrant och proffsigt utfört arbete som gjordes med ett stort engagemang för att vi som kunder skulle bli nöjda. Kändes tryggt och seriöst från början till slutfört projekt. Vi kan varmt rekommendera Bygghus 1 i Norden AB ”
Maria och Peter / Angered